Huisartsenpraktijk Bekker en Bekker-Willemse

Huisartsenpraktijk Bekker en Bekker-Willemse is een Huisarts gelegen aan Kon. Emmalaan 29A in Ermelo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Bekker en Bekker-Willemse in Ermelo

Tussen 16 en 26 oktober worden de uitnodigingen voor de griep- en pneumokokkenvaccinatie bezorgd bij de mensen thuis. Personen vanaf 60 jaar en mensen met een medische indicatie komen in aanmerking voor de griepvaccinatie. Personen geboren tussen 1957 en 1960 komen in aanmerking voor de pneumokokkenvaccinatie. De vaccinatiedagen zijn op donderdag 2 november en dinsdag 7 november, de exacte tijden worden vermeld in de uitnodiging.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Bekker en Bekker-Willemse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Bekker en Bekker-Willemse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Bekker en Bekker-Willemse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Bekker en Bekker-Willemse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Bekker en Bekker-Willemse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Bekker en Bekker-Willemse

Bezoekers bekeken ook