Ionut Barbershop

Ionut Barbershop is een Barbier gelegen aan Stationsstraat 87A in Ermelo.

Meer informatie over Ionut Barbershop in Ermelo

Ionut Matei is de eigenaar van Ionut Barbershop in Ermelo. Hij realiseerde zich op 19-jarige leeftijd dat zijn ultieme droom was om een barbier te worden. Na het afronden van zijn opleiding heeft hij veel ervaring opgedaan als kapper en heeft hij ook toekomstige barbiers opgeleid. In april 2018 heeft hij de prijs voor Beste Barbier van Europa gewonnen. Sinds december 2018 heeft hij zijn eigen barbershop geopend in Ermelo, waar hij zijn creativiteit en passie kan overbrengen aan zijn klanten. De barbershop heeft een ontspannen sfeer en bedient diverse klanten, zowel bekende als onbekende Nederlanders. Ionut Barbershop is geopend tot 20:00 uur op werkdagen. Het adres van de barbershop is Stationsstraat 87A in Ermelo.

Wil je weten wat Ionut Barbershop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ionut Barbershop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ionut Barbershop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ionut Barbershop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Ionut Barbershop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ionut Barbershop

Bezoekers bekeken ook