Irminloo

Irminloo is een Tennisvereniging gelegen aan Klaverlaan 33 in Ermelo.

Meer informatie over Irminloo in Ermelo

Bij LTV Irminloo krijgen alle leden binnenkort een nieuw toegangspasje met RFID technologie, omdat de oude pasjes met magneetstrip niet meer zullen werken. Verder is er een inschrijving voor het Bokken en Geiten toernooi, waarbij vorig jaar Brigitta en Dennis Oldenburger de winnaars waren. Ook heeft TV Koriander een open jeugdtoernooi in de herfstvakantie. Daarnaast is er een Rabo clubsupport actie en op 16 september is er een Open dag. Verder is er in 2023 het Intersport Open LTV Irminloo Toernooi voor verschillende leeftijdscategorieën. Je kunt vragen over lidmaatschap en contributie mailen naar de ledenadministratie en persoonlijke gegevens aanpassen via MijnClub. Het adres van LTV Irminloo is Klaverlaan 33, 3852 XP Ermelo.

Wil je weten wat Irminloo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Irminloo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Irminloo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Irminloo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Irminloo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Irminloo

Bezoekers bekeken ook