Johanna Minnaard Fotografie

Johanna Minnaard Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Wielewaal 146 in Ermelo.

Meer informatie over Johanna Minnaard Fotografie in Ermelo

In mijn fotografie draait alles om de vraag of we echt kijken naar wat we zien. Of het nu gaat om mijn vrij werk, fotoprojecten, opdrachten of workshops, ik probeer altijd een andere kijk te geven op de wereld om ons heen. Momenteel is er een tentoonstelling genaamd 'Stroomafwaarts; over vondsten langs de Maas' te zien in het Historiehuis Roermond. Deze tentoonstelling loopt van april tot december 2023 en toont ons een andere kijk op materialen en objecten die langs de Maas zijn gevonden. Het is een interessante expositie die ons uitnodigt om anders te kijken naar de dingen om ons heen.

Wil je weten wat Johanna Minnaard Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Johanna Minnaard Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Johanna Minnaard Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Johanna Minnaard Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Johanna Minnaard Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Johanna Minnaard Fotografie

Bezoekers bekeken ook