Kaneel&Kruimels

Kaneel&Kruimels is een Restaurant gelegen aan Raadhuisplein 11A in Ermelo.

Meer informatie over Kaneel&Kruimels in Ermelo

Bij Kaneel&Kruimels kun je terecht voor de lekkerste taartjes, ontbijt, lunch, koffie en goodies voor thuis. Als je wilt reserveren, kun je hen even bellen. Daarnaast verkopen ze ook cadeaus, zoals geurblokjes, kaarten, kussens en kaarsen, en hun eigen koffie, thee en Chai Lattes. Ze hebben ook leuke spulletjes van lokale ondernemers, zoals Lijn 11, Susie's Clay, Studio Faeve en kaarten van Gemaakt door Kim. Je kunt hun adres vinden op hun website en je kunt hen volgen op social media. De openingstijden zijn niet vermeld, maar je kunt contact met hen opnemen via e-mail of telefoonnummer.

Wil je weten wat Kaneel&Kruimels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaneel&Kruimels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaneel&Kruimels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaneel&Kruimels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Kaneel&Kruimels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaneel&Kruimels

Bezoekers bekeken ook