Kapper Hizi Hair Ermelo - Boek nu online

Kapper Hizi Hair Ermelo - Boek nu online is een Kapper gelegen aan Stationsstraat 107 in Ermelo.

Meer informatie over Kapper Hizi Hair Ermelo - Boek nu online in Ermelo

Bij de Hizi Hair kapsalon in Ermelo kun je 6 dagen per week terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar. De haarstylisten en kleurexperts zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken en geven altijd een persoonlijk advies. De kapsalon vertrouwt op Kérastase, Olaplex en L'Oréal Professionnel voor de verzorging, kleur en styling van het haar. Voorafgaand aan de behandeling wordt er altijd een prijsafspraak gemaakt en er is garantie op mooi haar en op de producten. Een bezoek aan Hizi Hair Ermelo is een momentje voor jezelf, met een ontspannende wasmassage in een massagestoel. Het team staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat je met mooi haar en een opgefrist gevoel de kapsalon verlaat.

Wil je weten wat Kapper Hizi Hair Ermelo - Boek nu online verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapper Hizi Hair Ermelo - Boek nu online of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapper Hizi Hair Ermelo - Boek nu online? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapper Hizi Hair Ermelo - Boek nu online het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Kapper Hizi Hair Ermelo - Boek nu online reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapper Hizi Hair Ermelo – Boek nu online

Bezoekers bekeken ook