Kapsalon de Bruin

Kapsalon de Bruin is een Haarverzorging gelegen aan Stationsstraat 46A in Ermelo.

Meer informatie over Kapsalon de Bruin in Ermelo

Bij kapsalon De Bruin in Ermelo bent u aan het goede adres voor mooi haar. De kapsalon bestaat al sinds 1946 en biedt verschillende behandelingen aan, zoals knippen, föhnen, kleuren en permanenten. Alle behandelingen worden uitgevoerd naar uw wens en met advies en technische kennis van de kappers. De prijzen voor een knipbeurt beginnen bij €25,80 en er zijn ook arrangementen beschikbaar, zoals een bruidsarrangement. De kapsalon hecht veel waarde aan een ongedwongen en gezellige sfeer en u kunt met of zonder afspraak langskomen. In de kapsalon hangen foto's van vroeger, waarop de oprichter van de kapsalon en zijn familie te zien zijn. Kapsalon De Bruin hoopt u snel te mogen ontvangen in hun salon.

Wil je weten wat Kapsalon de Bruin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon de Bruin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon de Bruin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon de Bruin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Kapsalon de Bruin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon de Bruin

Bezoekers bekeken ook