KonductiT

KonductiT is een IT-consultancy gelegen aan Horsterweg 192A in Ermelo.

Meer informatie over KonductiT in Ermelo

KonductiT is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het beheer en advies van digitale werkomgevingen. Ze bieden regie en ondersteuning bij het implementeren en onderhouden van verschillende technologie- en communicatieoplossingen. Dit doen ze door samen te werken met organisaties, partners en leveranciers om een strategie op te stellen, in te richten, op te leveren en te onderhouden. KonductiT richt zich op verschillende kennisgebieden, zoals VoIP en UC, Contact Center, Video Vergaderen en Zorgtechnologie. Ze bieden hun expertise aan verschillende branches, waaronder de gezondheidszorg, zakelijke markt, lokale overheid en technologiepartners. De kernwaarden van KonductiT zijn samenwerking, visie, focus op mensen en passie voor technologie. Ze fungeren als een verlengstuk van de organisatie en bieden objectief advies. KonductiT werkt samen met technologiepartners om de juiste strategische keuzes te maken voor de toekomst. Ze helpen bij het oplossen van uitdagingen en het implementeren van kosteneffectieve oplossingen. Neem contact met hen op voor meer informatie over hun aanpak.

Wil je weten wat KonductiT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KonductiT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KonductiT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KonductiT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar KonductiT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KonductiT

Bezoekers bekeken ook