Kringloopwinkel Nieuw Geluk

Kringloopwinkel Nieuw Geluk is een Tweedehandswinkel gelegen aan Stationsstraat 46 in Ermelo.

Meer informatie over Kringloopwinkel Nieuw Geluk in Ermelo

Onze organisatie, Het Gezinshuis-Veluwe, biedt een veilige en beschermde woonplek voor mensen die middenin de maatschappij willen staan, maar toch behoefte hebben aan bescherming. We hebben locaties in Harderwijk en Ermelo, waar we verschillende mogelijkheden bieden voor woonplekken. Momenteel hebben we weer plek beschikbaar en als je geïnteresseerd bent of wilt weten hoe wij jou kunnen ondersteunen in jouw leven, neem dan contact op met Reina van Loo via 06 196 08 382.

Wil je weten wat Kringloopwinkel Nieuw Geluk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel Nieuw Geluk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel Nieuw Geluk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel Nieuw Geluk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Kringloopwinkel Nieuw Geluk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel Nieuw Geluk

Bezoekers bekeken ook