Landwinkel Arkelandshoeve

Landwinkel Arkelandshoeve is een Winkel gelegen aan Telgterweg 200 in Ermelo.

Meer informatie over Landwinkel Arkelandshoeve in Ermelo

Landwinkel Ermelo is een pluimveebedrijf en landwinkel gelegen aan de rand van Ermelo, in het buurtschap Telgt. Op het pluimveebedrijf worden eenden en kuikens gehouden zonder antibiotica. Het vlees van deze dieren is verkrijgbaar in de schappen van de Landwinkel, samen met eerlijk rund-, lam-, varken- en kalfsvlees en andere ambachtelijke producten van boeren uit heel Nederland. Erik en Roelie Staal zijn de eigenaren van het pluimveebedrijf en de Landwinkel, waar ze naast eenden en kuikens ook schapen houden. De Landwinkel is gestart in maart 2013 en biedt naast eigen vlees ook een assortiment van boerderij- en streekproducten. Op de boerderij worden de eenden opgevangen in een warme schuur met stro op de vloer, terwijl de vleeskuikens worden gehouden in een stal met korrelig stro om de stal droog te houden. Landwinkel is een samenwerking van boeren die trots zijn op regionale kwaliteitsproducten en bijdragen aan een korte en transparante keten.

Wil je weten wat Landwinkel Arkelandshoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landwinkel Arkelandshoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landwinkel Arkelandshoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landwinkel Arkelandshoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Landwinkel Arkelandshoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landwinkel Arkelandshoeve

Bezoekers bekeken ook