LeisureTeam

LeisureTeam is een Evenementenmanagementbedrijf gelegen aan Harderwijkerweg 141 in Ermelo.

Meer informatie over LeisureTeam in Ermelo

Bij LeisureTeam zijn ze altijd op zoek naar unieke en leuke ervaringen. Ze bieden een divers aanbod aan activiteiten, die ook op locatie verzorgd kunnen worden. Ze hebben verschillende mogelijkheden, zoals een huwelijksfeest, jubileum, pubquiz, black & gold party en Halloween party. Het organiseren van een activiteit of evenement met LeisureTeam gaat in vijf stappen. Eerst maak je een keuze, daarna plan je een datum met je groep. Op de dag zelf geniet je van de goed georganiseerde activiteit. Als je inspiratie nodig hebt, kun je kijken naar de ervaringen van anderen of naar de aangeboden activiteiten op de website van LeisureTeam. Ze bieden flexibiliteit en kunnen activiteiten op elke gewenste locatie organiseren.

Wil je weten wat LeisureTeam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LeisureTeam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LeisureTeam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LeisureTeam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar LeisureTeam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LeisureTeam

Bezoekers bekeken ook