Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Garsteland 4 in Ermelo.

Meer informatie over Lidl in Ermelo

In deze tekst wordt gepromoot om in te loggen bij je Lidl-account en je aan te melden voor de nieuwsbrief. Daarnaast worden verschillende categorieën in de webshop benadrukt, evenals aanbiedingen en opruimingsartikelen. Er worden ook diverse merken genoemd, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Er is extra korting beschikbaar met Lidl Plus en er wordt vermeld dat de klantenservice bereikbaar is op bepaalde tijden. Tot slot worden verschillende diensten en betalingsmogelijkheden genoemd, evenals de mogelijkheid om de Lidl-app te downloaden en contact op te nemen via sociale media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook