Loon- en Grondverzetbedrijf B. de Vries B.V.

Loon- en Grondverzetbedrijf B. de Vries B.V. is een Loonwerker gelegen aan Horster-Zoomweg 31 in Ermelo.

Meer informatie over Loon- en Grondverzetbedrijf B. de Vries B.V. in Ermelo

Loon en Grondverzetbedrijf B. de Vries BV is al meer dan 60 jaar een vertrouwd adres voor allerlei projecten, groot en klein. Ze denken graag mee met de klant en streven naar efficiëntie en duurzaamheid tegen een scherpe prijs. Het bedrijf heeft in de loop der jaren mooie projecten opgeleverd voor verschillende klanten, zoals agrariërs, gemeenten, nutsbedrijven en particulieren. Daarnaast bieden ze ook grondstoffen aan, kunnen afval storten en containers verhuren. Bij Loon en Grondverzetbedrijf B. de Vries BV is het mogelijk om het juiste materieel te huren, altijd met een bevoegde machinist. Ze bieden diverse diensten aan, zoals slopen, grond bouwrijp maken en tuinen uitgraven. Ook kunnen klanten bij hen terecht voor verschillende grondstoffen, die eventueel bij hen afgeleverd kunnen worden. Het bedrijf is een familiebedrijf waar iedereen hard werkt, maar waar ook tijd is voor gezelligheid. Ze hechten veel waarde aan service, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Het personeel is vakkundig opgeleid en VCA gecertificeerd. Klanten kunnen contact opnemen via het formulier op de website of via de gegevens die vermeld staan. Het bedrijf is gevestigd in Ermelo en is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag en op zaterdagochtend. Betalen met pin is niet mogelijk.

Wil je weten wat Loon- en Grondverzetbedrijf B. de Vries B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loon- en Grondverzetbedrijf B. de Vries B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loon- en Grondverzetbedrijf B. de Vries B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loon- en Grondverzetbedrijf B. de Vries B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Loon- en Grondverzetbedrijf B. de Vries B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loon- en Grondverzetbedrijf B. de Vries B.V.

Bezoekers bekeken ook