Maranatha Gemeente Ermelo

Maranatha Gemeente Ermelo is een Kerk gelegen aan Paul Krugerweg 50 in Ermelo.

Meer informatie over Maranatha Gemeente Ermelo in Ermelo

Welkom bij onze christelijke gemeenschap waar de boodschap van Jezus Christus centraal staat. Het leven met Jezus is het meest waardevolle voor ons. U bent van harte uitgenodigd om een samenkomst bij te wonen, zelfs als u op vakantie bent in de regio. Op 5 november 2023 zal spreker J. de Boer het woord voeren, gevolgd door spreker H. Postma op 12 november 2023. Er is ook een nieuwe tentoonstelling genaamd "Hallo Israël" bij CvI/IPC in Nijkerk, die te bewonderen is tot 31 oktober. Deze tentoonstelling biedt een terugblik op hoe het vroeger was in Israël. Verder is er in november een bijbelstudie-kringavond in Putten op 16 november, waar hoofdstuk 7 zal worden besproken. Onze samenkomsten vinden plaats in het schoolgebouw De Groevenbeek te Ermelo aan de Paul Krugerweg 40-54 en beginnen om 09:45 uur.

Wil je weten wat Maranatha Gemeente Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maranatha Gemeente Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maranatha Gemeente Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maranatha Gemeente Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Maranatha Gemeente Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maranatha Gemeente Ermelo

Bezoekers bekeken ook