Meubelmakerij Klaver BV

Meubelmakerij Klaver BV is een Meubelmakerij gelegen aan Mariënhoef 3 in Ermelo.

Meer informatie over Meubelmakerij Klaver BV in Ermelo

Klaver Modern Wonen is sinds 1989 de plek om refurbished en nieuwe meubels te vinden. Ze bieden een breed scala aan meubels en accessoires, zoals banken, stoelen, tafels, kasten, lampen en woonaccessoires. Ze hebben ook meubels op maat en bieden onderhoud en reparatie aan. Klaver Modern Wonen staat bekend om hun topcollecties van merken zoals Artifort, Zuiver, Leolux en Gispen. Ze hebben een ruime keuze aan fauteuils, waaronder de Leolux Chi en Artifort Kalm Comfort. Op hun webshop bieden ze ook veel refurbished meubels aan. Deze meubels zijn tweedehands gekocht en volledig opgeknapt, zodat ze weer als nieuw zijn. Klanten kunnen profiteren van voordelige prijzen en de keuze in materiaal en kleur. Daarnaast biedt Klaver Modern Wonen een uitstekende klantenservice en kun je contact met hen opnemen via telefoon, e-mail, webshop of sociale media.

Wil je weten wat Meubelmakerij Klaver BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelmakerij Klaver BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelmakerij Klaver BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelmakerij Klaver BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Meubelmakerij Klaver BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelmakerij Klaver BV

Bezoekers bekeken ook