Meuleman Massief Hout

Meuleman Massief Hout is een Houthandel gelegen aan Hoenderweg 3 in Ermelo.

Meer informatie over Meuleman Massief Hout in Ermelo

Meuleman Massief Hout is een kleinschalige meubelmakerij en houthandel in Gelderland. Ze hebben een ruime voorraad aan eikenhouten balken en planken. Het eikenhout is duurzaam en uniek, elke plank heeft een eigen uitstraling. Bij Meuleman Massief Hout kunt u zelf kiezen welke balken of planken u wilt meenemen. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan eiken planken, latten en meubelpanelen. Daarnaast leveren ze ook maatwerk en kunt u hun werkplaats bezoeken. Het hout wordt door hen gesorteerd, gezaagd en gedroogd, zodat u er prachtige meubels of decoratieve stukken van kunt maken. Bij Meuleman Massief Hout kunt u altijd de planken vinden die u nodig heeft en zij adviseren u graag over de uitstraling en afwerking. Ze zijn gevestigd in Ermelo en het is mogelijk om langs te komen en het hout zelf te bekijken. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur.

Wil je weten wat Meuleman Massief Hout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meuleman Massief Hout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meuleman Massief Hout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meuleman Massief Hout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Meuleman Massief Hout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meuleman Massief Hout

Bezoekers bekeken ook