MG Beauty

MG Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Dokter Holtropstraat 152b in Ermelo.

Meer informatie over MG Beauty in Ermelo

Marit Guliker is een ervaren schoonheidsspecialiste die haar passie voor het vak overbrengt aan haar klanten. Na het openen van een beautysalon in Sydney, verhuisde ze terug naar Nederland en begon ze een salon in Ermelo. Margot de Jong werkt ook bij MG Beauty en deelt haar kennis en passie voor het vak met de klanten. Nina is een stagiaire bij MG Beauty en volgt de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste. Ze is gepassioneerd in het helpen van mensen om er stralend uit te zien. Ivana is een huidtherapeut bij Cosmetique-Totale die elke maandag aanwezig is in de salon van Marit om huid- en laserbehandelingen uit te voeren. Antel Buitink is een botoxspecialist die recentelijk bij MG Beauty is komen werken. Tot slot is Esther Datema werkzaam als masseuse aan huis en biedt zij verschillende massages aan om bij te dragen aan de gezondheid en ontspanning van haar klanten. MG Beauty heeft ook uitgebreid met de komst van Antel Buitink als botoxspecialist.

Wil je weten wat MG Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MG Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MG Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MG Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar MG Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MG Beauty

Bezoekers bekeken ook