Natuurkampeerterrein Drie

Natuurkampeerterrein Drie is een Kampeerterrein gelegen aan Sprielderweg 207 in Ermelo.

Meer informatie over Natuurkampeerterrein Drie in Ermelo

Kampeerterrein Drie is gelegen in het prachtige Speulderbos, een van de oudste bossen van Nederland. Op het terrein zijn ruime kampeerplekken beschikbaar, zowel met als zonder stroom. Er is een vuurhut en een sanitair gebouw aanwezig, waar ook een mindervalidentoilet en -douche te vinden zijn. Kinderen kunnen hutten bouwen en het terrein verkennen, en honden zijn toegestaan mits aangelijnd. Het Speulder- en Sprielderbos behoren tot de oudste en mooiste bossen van Nederland. Hier kun je genieten van de prachtige natuur en verschillende diersoorten, zoals wilde zwijnen. Het terrein is geschikt voor campers tot 8 meter lang. In de omgeving kun je wandelen en fietsen, bijvoorbeeld op de wandelroute Cultuurhistorie. De ligging en omgeving van het kampeerterrein worden zeer gewaardeerd.

Wil je weten wat Natuurkampeerterrein Drie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurkampeerterrein Drie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurkampeerterrein Drie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurkampeerterrein Drie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Natuurkampeerterrein Drie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurkampeerterrein Drie

Bezoekers bekeken ook