New York Pizza Ermelo

New York Pizza Ermelo is een Pizzeria gelegen aan Stationsstraat 24 in Ermelo.

Meer informatie over New York Pizza Ermelo in Ermelo

Bij het inloggen en registreren op de website kun je een vestiging selecteren. Er is momenteel een tijdelijke actie met de Italian Sausage & Pepperoni pizza, die glutenvrij is maar niet 100% gegarandeerd glutenvrij vanwege de bereiding in een omgeving met gluten. De pizza wordt niet gesneden om het glutenvrij te houden en sommige toppings zijn niet mogelijk. Je kunt ook kiezen voor de Double tasty pizza met 2 smaken, de Four tasty pizza met 4 smaken of je eigen pizza samenstellen met je favoriete bodem, saus en toppings. Er zijn ook andere tijdelijke acties met de Pesto Chicken, BBQ Hot & Spicy, Green Veggie Delight, Garlic Chicken & Spinach, Banana Pepper(oni), Caprese, Zwarte Truffel, Margherita, Margherita di Bufala, 4 Cheese en Hete kip pizza. Deze pizza's zijn ook glutenvrij, maar worden glutenarm genoemd vanwege dezelfde redenen. De pizza's worden niet gesneden en sommige toppings zijn niet mogelijk.

Wil je weten wat New York Pizza Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New York Pizza Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New York Pizza Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New York Pizza Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar New York Pizza Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New York Pizza Ermelo

Bezoekers bekeken ook