Oude Kerk Ermelo

Oude Kerk Ermelo is een Kerk gelegen aan Putterweg 16 in Ermelo.

Meer informatie over Oude Kerk Ermelo in Ermelo

Welkom in de Oude Kerk! In deze prachtige kerk worden regelmatig kerkdiensten gehouden. Het adres van de kerk is nog niet genoemd. Naast de kerkdiensten bieden ze ook verschillende activiteiten aan, zoals een liturgie op woensdag 1 november 2023 om 19:30 uur en elke woensdag koffie en ontmoeting. Daarnaast zijn er activiteiten gepland voor het winterwerk van 23 tot 24. Het laatste nieuws van rondom de Oude Kerk wordt regelmatig gedeeld. Ook zijn er verschillende wijkgemeenten en is er een kerkelijk bureau.

Wil je weten wat Oude Kerk Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oude Kerk Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oude Kerk Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oude Kerk Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Oude Kerk Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oude Kerk Ermelo

Bezoekers bekeken ook