Passion Nails

Passion Nails is een Nagelstudio gelegen aan Dirk Staalweg 17 in Ermelo.

Meer informatie over Passion Nails in Ermelo

Bij Passion Nails kunt u terecht voor de verzorging en het mooi maken van uw handen en voeten. Ursela Kroeze is de nagelstyliste en medisch pedicure achter deze prachtige salon. Ze is in 2013 begonnen op haar slaapkamer en heeft nu een professionele salon. Ursela volgt regelmatig bijscholingen om haar professionaliteit te garanderen. U kunt contact opnemen via de telefoon of een bericht sturen. Het adres van de salon is Dirk Staalweg 17, 3851 LG Ermelo. De openingstijden zijn op maandag en donderdag van 09.00u tot 17.00u en op dinsdag van 09.00u tot 14.00u. Volg Passion Nails op social media en bel voor een afspraak.

Wil je weten wat Passion Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Passion Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Passion Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Passion Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Passion Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Passion Nails

Bezoekers bekeken ook