Pilates Ermelo

Pilates Ermelo is een Pilatesstudio gelegen aan Wiekslag 16 in Ermelo.

Meer informatie over Pilates Ermelo in Ermelo

Pilates Ermelo biedt een fijne trainingsmethode aan die het lichaam sterker en weerbaarder maakt. Door middel van doeltreffende oefeningen wordt de lenigheid vergroot, bewegingen worden gemakkelijker uitgevoerd en de kans op blessures wordt verminderd. Binnen enkele weken zijn er al merkbare verbeteringen, zoals een betere lichaamshouding. De oefeningen worden op de mat uitgevoerd met behulp van de eigen spierkracht en zwaartekracht. De intensiteit van de oefeningen kan worden aangepast aan de persoonlijke belastbaarheid. Er zijn verschillende variaties van de oefeningen voor beginners, halfgevorderden en gevorderden, waardoor het een effectieve training is voor iedereen. Pilates traint kracht, lenigheid en balans en de oefeningen zijn functioneel voor het dagelijkse bewegen. Er is veel aandacht voor de rug- en bekkenbodemspieren, waardoor een sterk "powerhouse" wordt ontwikkeld. Pilates is geschikt voor zowel onervaren als ervaren sporters, voor mensen van alle leeftijden, voor mensen die vitaal willen blijven, voor mensen met specifieke klachten en voor sporters die hun prestaties willen verbeteren.

Wil je weten wat Pilates Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pilates Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pilates Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pilates Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Pilates Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pilates Ermelo

Bezoekers bekeken ook