Pitch en Putt golf Strand Horst

Pitch en Putt golf Strand Horst is een Golfbaan gelegen aan Palmbosweg 4 in Ermelo.

Meer informatie over Pitch en Putt golf Strand Horst in Ermelo

Pitch & PuttStrand Horst is een prachtige locatie waar je kunt golfen, ontspannen op het strand en genieten in de beachclub. Het is ook een geweldige plek voor feesten en bedrijfsuitjes, zelfs tijdens de off-season maanden. De golfbaan heeft 9 of 18 holes en iedereen is welkom, ook zonder GVB. Daarnaast bieden ze ook een moderne variant van golf aan genaamd Footgolf. Playa de Veluwe is perfect voor sport, spel en ontspanning in je vrije tijd. Of je nu met z'n tweeën op zondagmiddag komt of met een grote groep voor een bedrijfsuitje, er zijn genoeg mogelijkheden. De beachclub biedt een prachtig uitzicht, gastvrijheid en heerlijke arrangementen. Watersportliefhebbers kunnen genieten van waterfietsen, kanoën en suppen op het Wolderwijd. De locatie is gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Kortom, Pitch & PuttStrand Horst is een geweldige plek om te golfen, ontspannen en genieten van de prachtige omgeving.

Wil je weten wat Pitch en Putt golf Strand Horst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pitch en Putt golf Strand Horst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pitch en Putt golf Strand Horst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pitch en Putt golf Strand Horst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Pitch en Putt golf Strand Horst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pitch en Putt golf Strand Horst

Bezoekers bekeken ook