Praktijk Reeskamp

Praktijk Reeskamp is een Arts gelegen aan Horloseweg 69 in Ermelo.

Meer informatie over Praktijk Reeskamp in Ermelo

Praktijk Reeskamp is een praktijk voor algemene en integrale geneeskunde, gevestigd in Ermelo. De praktijk wordt gerund door Jan Reeskamp en zijn vrouw Lida Reeskamp-Blok. Jan is een arts met expertise op het gebied van leefstijlgeneeskunde, natuurgeneeskunde, acupunctuur en homeopathie. Lida werkt niet meer als arts, maar verzorgt wel de administratieve werkzaamheden. In de praktijk wordt integrale geneeskunde toegepast, waarbij de behandelrelatie tussen patiënt en hulpverlener centraal staat en alle geschikte therapeutische benaderingen worden gebruikt om tot optimale gezondheid en herstel te komen. Een behandeling in de praktijk begint altijd met een intakeprocedure, waarbij uitgebreide informatie over de klachten en medische voorgeschiedenis van de patiënt wordt verzameld. Op basis hiervan wordt een behandelplan opgesteld, bestaande uit een combinatie van verschillende behandelvormen. Na de intakeprocedure en vervolgconsulten kunnen recepten elektronisch worden besteld bij een apotheek, die de geneesmiddelen per post bij de patiënt thuis zal afleveren. Het meenemen van een actueel overzicht van alle gebruikte geneesmiddelen bij elk bezoek aan de praktijk is verplicht. Afspraken kunnen worden gewijzigd of afgezegd, maar dit moet minstens 24 uur van tevoren worden gemeld om extra kosten te voorkomen.

Wil je weten wat Praktijk Reeskamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk Reeskamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk Reeskamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Reeskamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Praktijk Reeskamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk Reeskamp

Bezoekers bekeken ook