Praktijk voor Psychotherapie M.H. Bos

Praktijk voor Psychotherapie M.H. Bos is een Psychopedagogische kliniek gelegen aan Dokter Holtropstraat 77 in Ermelo.

Meer informatie over Praktijk voor Psychotherapie M.H. Bos in Ermelo

Bos Psychotherapie is een kleinschalige praktijk voor psychotherapie, gerund door Mathilde Bos, gelegen in een rustige en landelijke omgeving met veel privacy. Deze praktijk, gevestigd in de regio Ermelo/Putten, biedt behandelingen aan volwassenen van alle leeftijden met complexe psychische klachten (specialistische GGZ), maar ook voor minder complexe klachten (Basis GGZ). Helaas is de praktijk sinds 1 april 2023 gesloten vanwege een sabbatical van Mathilde Bos. Er zal op de website worden vermeld wanneer nieuwe cliënten zich weer kunnen aanmelden.

Wil je weten wat Praktijk voor Psychotherapie M.H. Bos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Psychotherapie M.H. Bos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Psychotherapie M.H. Bos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Psychotherapie M.H. Bos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Praktijk voor Psychotherapie M.H. Bos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Psychotherapie M.H. Bos

Bezoekers bekeken ook