Recreatiepark de Bosrand

Recreatiepark de Bosrand is een Vakantiepark gelegen aan Garderenseweg 281 in Ermelo.

Meer informatie over Recreatiepark de Bosrand in Ermelo

"De Bosrand" is een vakantiepark gelegen in het groene hart van de Veluwe, waar gasten het hele jaar door kunnen genieten van fietsen en wandelen. Het park is omringd door de prachtige Speulder- en Sprielderbossen en de Speulderheide, wat het een ideaal startpunt maakt voor dagtochten. Gasten kunnen direct vanaf het park de uitgestrekte bossen en heidevelden verkennen, die vrij toegankelijk zijn en volop mogelijkheden bieden voor wildspeurders. Om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, biedt het park faciliteiten zoals gratis glasvezel Wifi, verkoop van de Telegraaf en recreatiekranten, diverse folders, fiets- en wandelkaarten, fietsverhuur, verkoop van gasflessen, verwarmd sanitair, mogelijkheid om honden mee te nemen (maximaal 2, aangelijnd en in overleg), autovrij terrein, wasserette, zandbak met speelhuisjes en glijbaan, en een boekenhoek. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om elektrische auto's op te laden en zijn er bagagewagens beschikbaar bij de parkeerplaats. Het park hanteert de Recron-voorwaarden voor alle reserveringen en gasten dienen zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering. Gasten kunnen informeren naar beschikbaarheid voor de komende tijd.

Wil je weten wat Recreatiepark de Bosrand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recreatiepark de Bosrand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recreatiepark de Bosrand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recreatiepark de Bosrand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Recreatiepark de Bosrand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recreatiepark de Bosrand

Bezoekers bekeken ook