Recreatiepark De Paalberg

Recreatiepark De Paalberg is een Recreatiecentrum gelegen aan Drieërweg 125 in Ermelo.

Meer informatie over Recreatiepark De Paalberg in Ermelo

Recreatiepark De Paalberg is het enige Koninklijke Recreatiepark van Nederland. Het park ligt middenin de Veluwse bossen, aan de rand van de Ermelose heide. Of je nu komt kamperen op de camping of verblijft in een accommodatie, voor jong en oud is er van alles te beleven. Op de autovrije camping kun je genieten van rust en natuur, en er zijn diverse accommodaties te huur. Voor een optimale natuurervaring worden de Heide Lodge, Forest Cottage en Safaritenten aanbevolen. Het park heeft 5-sterren en biedt topfaciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad, een professioneel animatieteam en een restaurant. Daarnaast is er ook een klimbos met uitdagende parcoursen. Recreatiepark De Paalberg wordt gemiddeld beoordeeld met een 4.3. Volg hen op social media voor meer informatie.

Wil je weten wat Recreatiepark De Paalberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recreatiepark De Paalberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recreatiepark De Paalberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recreatiepark De Paalberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Recreatiepark De Paalberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recreatiepark De Paalberg

Bezoekers bekeken ook