Restaria De Vos

Restaria De Vos is een Restaurant gelegen aan Horsterweg 195 in Ermelo.

Meer informatie over Restaria De Vos in Ermelo

Momenteel is Restaria De Vos gesloten. Ze zijn gevestigd aan de Horsterweg 195 in Ermelo en zijn telefonisch te bereiken op 0341-553254 of per e-mail op info@restariadevos.nl. Het restaurant is geopend voor afhaal en bezorging, waarbij ze vragen om zoveel mogelijk telefonisch of online te bestellen. Bezorging is mogelijk in Ermelo/Drielanden bij bestellingen vanaf €20 met een bezorgkostenvan €2.50. Daarnaast biedt Restaria De Vos elke woensdagavond "all you can eat spareribs" aan voor een vaste prijs van €18. Ze hebben ook andere menu's zoals varkenshaas saté, schnitzel, en bieden de mogelijkheid om snel en lekker uit eten te gaan in een sfeervolle ambiance. Restaria De Vos kiest bewust voor producten met een Beter Leven-keurmerk en werkt met lokale leveranciers. Ze steunen ook KiKa (Kinderen Kankervrij) door middel van de Restaria kidsbox waarvan €0,50 per kidsmenu wordt gedoneerd aan KiKa. Daarnaast streeft Restaria De Vos naar duurzaam ondernemen en bieden ze een 3-gangen keuzemenu aan voor €19.95.

Wil je weten wat Restaria De Vos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaria De Vos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaria De Vos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaria De Vos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Restaria De Vos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaria De Vos

Bezoekers bekeken ook