Restaurant Bonaparte

Restaurant Bonaparte is een Restaurant gelegen aan Fazantlaan 1 in Ermelo.

Meer informatie over Restaurant Bonaparte in Ermelo

Geniet van een gezellig en gastvrij restaurant bij Bonaparte in Ermelo. Het restaurant heeft een lange historie en bevindt zich in een mooie, bosrijke omgeving. Gastvrijheid staat voorop bij Restaurant Bonaparte, samen met een enthousiast team van medewerkers zorgen zij voor service en persoonlijke aandacht. Er wordt gewerkt met verse ingrediënten en er is een a-la-carte menu met oer-Hollandse gerechten met een eigentijdse twist. Het restaurant staat bekend om de vriendelijke en snelle bediening en er is een oplaadpunt voor fietsers. Het restaurant heeft een eigen parkeerplaats en is geopend voor lunch en diner van dinsdag tot en met zondag. Het menukaart is vernieuwd in het voorjaar van 2015. Neem contact op via telefoon of het contactformulier op de website. Het adres is Fazantlaan 1, 3852 AM Ermelo, Nederland. Openingstijden zijn vanaf 11:00 uur, maandag is het restaurant gesloten.

Wil je weten wat Restaurant Bonaparte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Bonaparte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Bonaparte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Bonaparte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Restaurant Bonaparte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Bonaparte

Bezoekers bekeken ook