Salon Beautylisious

Salon Beautylisious is een Schoonheidssalon gelegen aan Groenling 27 in Ermelo.

Meer informatie over Salon Beautylisious in Ermelo

Samenvatting: Melissa is een 36-jarige schoonheidsspecialiste die onlangs haar eigen salon, Salon Beautylisious, is begonnen. Ze heeft 16 jaar ervaring in de branche en heeft in verschillende schoonheidssalons en spa's gewerkt. Haar visie is om een ontspannen en gezellige sfeer te creëren waarin de klant voorop staat. Bij Salon Beautylisious kunnen klanten terecht voor verschillende behandelingen, waaronder epileren, harsen, verven, ontspanningsmassages, gezichtsbehandelingen en cosmetische hand- en voetverzorging. Vanaf mei 2022 biedt Melissa ook knip-, kleur- en keratinebehandelingen aan voor dames, heren en kinderen, nadat ze haar kappersopleiding heeft afgerond. Ze blijft zichzelf ontwikkelen en heeft ook haar diploma voor Biab (behandeling natuurlijke nagel) behaald. Klanten kunnen een afspraak maken via de link op de website of contact opnemen via telefoon of app.

Wil je weten wat Salon Beautylisious verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Beautylisious of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Beautylisious? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Beautylisious het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Salon Beautylisious reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Beautylisious

Bezoekers bekeken ook