Stichting Businessclub Dvs'33 Ermelo

Stichting Businessclub Dvs'33 Ermelo is een Voetbalclub gelegen aan Retiefstraat 39 in Ermelo.

Meer informatie over Stichting Businessclub Dvs'33 Ermelo in Ermelo

De Technische Commissie en Gaston Salasiwa hebben besloten om na dit seizoen hun samenwerking te beëindigen. Salasiwa, een 35-jarige linksback met een verleden in het betaalde voetbal, gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ook de samenwerking met hoofdtrainer Patrick Loenen blijft beperkt tot één seizoen, aangezien hij heeft aangegeven zijn overeenkomst niet te willen verlengen. Verder vond afgelopen maandag de eerste netwerkavond van dit seizoen plaats, waar ongeveer 50 enthousiaste sponsoren aanwezig waren. Tot slot heeft Roland Baas een contract getekend bij DVS'33 Ermelo en zal hij per direct aansluiten bij de A-selectie van het team.

Wil je weten wat Stichting Businessclub Dvs'33 Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Businessclub Dvs'33 Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Businessclub Dvs'33 Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Businessclub Dvs'33 Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Stichting Businessclub Dvs'33 Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Businessclub Dvs’33 Ermelo

Bezoekers bekeken ook