Taalleermethoden.nl

Taalleermethoden.nl is een Onderwijsadviseur gelegen aan P/A, De Acht Schepel 75 in Ermelo.

Meer informatie over Taalleermethoden.nl in Ermelo

Taalleermethoden.nl is een website die zich richt op het delen van methoden om taal te leren met boeiende begrijpelijke inputdidactieken. In 2007 heeft Alike Last TPRS® naar Nederland gebracht, omdat zij de kracht van deze inputmethodiek zag en het plezier van taal leren wilde delen met andere taaldocenten. De term CCI, wat staat voor boeiende begrijpelijke input didactieken, is de afgelopen jaren populair geworden. Taalleermethoden.nl biedt trainingen en workshops aan voor docenten die meer willen weten over CCI, TPRS en TPR. De opleidingsfilosofie van de Universiteit van Princeton wordt als basis gebruikt in de trainingen. Deze filosofie benadrukt een holistische benadering waarbij zowel formele als informele leer momenten worden toegepast. Volgens Princeton is de meest effectieve manier om een nieuwe vaardigheid te leren door het in de praktijk toe te passen in levensechte situaties. Taalleermethoden.nl werkt volgens de 70/20/10 formule van Princeton, waarbij 70% van het leren plaatsvindt via ervaringen en het oplossen van problemen in levensechte situaties, 20% via feedback en werken met rolmodellen, en 10% via formele training. De website biedt ook TPRS/CI trainingen aan voor taaldocenten, gebaseerd op bovenstaand principe.

Wil je weten wat Taalleermethoden.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taalleermethoden.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taalleermethoden.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taalleermethoden.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Taalleermethoden.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taalleermethoden.nl

Bezoekers bekeken ook