Tandartspraktijk Schumacher

Tandartspraktijk Schumacher is een Tandarts gelegen aan Harderwijkerweg 16 in Ermelo.

Meer informatie over Tandartspraktijk Schumacher in Ermelo

Bel ons op 0341 - 55 95 11 om een afspraak te maken bij P.H. Schumacher Tandarts in Ermelo. Het is misschien niet het leukste om naar de tandarts te gaan, maar het is belangrijk voor een gezond gebit. In deze praktijk streven we naar een warme en vriendelijke sfeer, zodat uw bezoek prettig verloopt. Persoonlijk contact met onze patiënten staat bij ons voorop en u kunt vertrouwen op de deskundigheid en ervaring van de tandarts en assistentes. U kunt een afspraak maken tijdens praktijkuren en bij spoedgevallen kunt u terecht bij samenwerkende tandartspraktijken in Ermelo en Harderwijk. Behandelingen buiten praktijkuren worden contant of met pin betaald en kunnen worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. De avonddienst is van maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 8:00 uur en in het weekend kunt u op zaterdag en zondag op spreekuur komen van 9:30 tot 10:00 uur en van 17:00 tot 17:30 uur. De tandartspraktijk is overgenomen door Tandartsenpraktijk de Witte per 1 oktober 2023.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Schumacher verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Schumacher of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Schumacher? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Schumacher het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Tandartspraktijk Schumacher reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Schumacher

Bezoekers bekeken ook