The Brow Lounge

The Brow Lounge is een Wenkbrauwbar gelegen aan Stationsstraat 46a in Ermelo.

Meer informatie over The Brow Lounge in Ermelo

Bij The Brow Lounge in Ermelo kun je terecht voor verschillende wenkbrauwbehandelingen, zoals Browstyling, Brow Lamination, Lashlift, powderbrows en microblading. Annagracia, een professionele wenkbrauwspecialist, is gepassioneerd over het creëren van de perfecte wenkbrauw voor elke klant en werkt met hoogwaardige producten. Je kunt langskomen en zelf ervaren wat The Brow Lounge te bieden heeft. Daarnaast kun je er terecht voor Brow Styling, PMU Brows en Lash Lift. De openingstijden zijn op dinsdag van 9.15 tot 19.00 uur, woensdag van 9.00 tot 12.00 uur, donderdag van 9.00 tot 14.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en zaterdag op aanvraag. Op maandag en zondag is de salon gesloten.

Wil je weten wat The Brow Lounge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Brow Lounge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Brow Lounge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Brow Lounge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar The Brow Lounge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Brow Lounge

Bezoekers bekeken ook