Uitbaterij In De Volksmond

Uitbaterij In De Volksmond is een Brasserie gelegen aan Stationsstraat 80 A in Ermelo.

Meer informatie over Uitbaterij In De Volksmond in Ermelo

Brasserie de Volksmond is het eetcafé van Ermelo, gelegen in de winkelpromenade tegenover Winkelcentrum De Enk. Bij Brasserie de Volksmond kun je genieten van koffie met iets lekkers, een drankje met bittergarnituur, een verzorgde lunch of diner en pannenkoeken gebakken met meel van de Ermelose Molen ''De Koe''. Ze werken zoveel mogelijk met verse ingrediënten en Erkende Veluwse Streekproducten. Hun motto is ''Waarom van ver halen, als dichtbij ook goed of zelfs beter is!''. Naast de brasserie bieden ze ook catering aan via cateringopsmaak.nl. Het eetcafé wordt gerund door Ruurd en Sandra en is te vinden op Stationsstraat 80a in Ermelo.

Wil je weten wat Uitbaterij In De Volksmond verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uitbaterij In De Volksmond of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uitbaterij In De Volksmond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uitbaterij In De Volksmond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Uitbaterij In De Volksmond reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uitbaterij In De Volksmond

Bezoekers bekeken ook