Uw Slager Van Elten

Uw Slager Van Elten is een Slagerij gelegen aan Dirk Staalweg 35 in Ermelo.

Meer informatie over Uw Slager Van Elten in Ermelo

Van Elten Uw Slager in Ermelo is een slagerij met jarenlange ervaring en een uitgebreid assortiment vleesproducten. Ze bieden voor elk wat wils, of het nu gaat om de wekelijkse boodschappen of speciale gelegenheden. De slagerij heeft een eigen worstmakerij waar veel van hun worst en vleeswaren worden gemaakt. Ze bieden verschillende worstsmaken en gebruiken licht gezouten varianten voor een gezondere keuze. Ze zijn ook goed op de hoogte van allergenen en hebben glutenvrije opties beschikbaar. Daarnaast hebben ze wekelijkse aanbiedingen, zoals 5 halen en 4 betalen op maandag, rookworstdag op dinsdag, gehaktdag op woensdag, shoarmadag op donderdag en kipdag op vrijdag. Volg Van Elten Uw Slager voor meer informatie en klantenservice.

Wil je weten wat Uw Slager Van Elten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uw Slager Van Elten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uw Slager Van Elten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uw Slager Van Elten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Uw Slager Van Elten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uw Slager Van Elten

Bezoekers bekeken ook