van Bentum Brood en Levensmiddelenbedrijf V.O.F.

van Bentum Brood en Levensmiddelenbedrijf V.O.F. is een Buurtsuper gelegen aan Telgterweg 299 in Ermelo.

Meer informatie over van Bentum Brood en Levensmiddelenbedrijf V.O.F. in Ermelo

Bakkerij & Buurtwinkel van Bentum is een gezellige winkel waar je terecht kunt voor verse broden, vlaaien, (klein) gebak en ovenheerlijke koeken. De producten worden elke nacht vers bereid in hun eigen bakkerij. Op de website vind je voornamelijk vlaaien en gebak, maar je kunt er ook terecht voor verse broden en koeken. Daarnaast kun je in de buurtwinkel ook al je andere boodschappen doen. Let wel op, op vrijdag 13 oktober sluiten ze eenmalig om 18.00 uur. Dus kom snel langs en geniet van al het lekkers dat Bakkerij & Buurtwinkel van Bentum te bieden heeft!

Wil je weten wat van Bentum Brood en Levensmiddelenbedrijf V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van Bentum Brood en Levensmiddelenbedrijf V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van Bentum Brood en Levensmiddelenbedrijf V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van Bentum Brood en Levensmiddelenbedrijf V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar van Bentum Brood en Levensmiddelenbedrijf V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van Bentum Brood en Levensmiddelenbedrijf V.O.F.

Bezoekers bekeken ook