Van Buuren Schildersbedrijf

Van Buuren Schildersbedrijf is een Schilder gelegen aan Jagerserf 9 in Ermelo.

Meer informatie over Van Buuren Schildersbedrijf in Ermelo

Welkom bij Van Buuren Schildersbedrijf B.V., uw vakschilder uit Ermelo. Het bedrijf is al meer dan 40 jaar actief en ondersteunt particulieren, instellingen, bedrijven en aannemers uit Ermelo, Putten, Harderwijk en ver daarbuiten bij hun schilder- en behangwerkzaamheden. Aart van Buuren startte het bedrijf in 1978 en zijn zoon Arie heeft nu de leiding over het team van ervaren schilders en behangers. Ze bieden een breed scala aan diensten, van binnen- en buitenschilderwerk tot het spuiten van meubels en deuren. Kwaliteit en gedegen advies staan voorop bij Van Buuren Schildersbedrijf B.V. Ze gebruiken alleen de beste materialen en vakmensen en zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Het bedrijf hanteert een flexibele planning en rekent slechts 9% BTW op werkzaamheden en materialen. Ze zijn het hele jaar door actief, zowel binnen als buiten, en kunnen onder bijna alle weersomstandigheden schilderen. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van het bedrijf.

Wil je weten wat Van Buuren Schildersbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Buuren Schildersbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Buuren Schildersbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Buuren Schildersbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Van Buuren Schildersbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Buuren Schildersbedrijf

Bezoekers bekeken ook