van Willigen

van Willigen is een Kapper gelegen aan Dokter Holtropstraat 157 in Ermelo.

Meer informatie over van Willigen in Ermelo

Bij Knipsalon van Willigen kunt u nu makkelijk online uw afspraak plannen. Het enthousiaste en ervaren team staat dagelijks voor u klaar. U kunt een afspraak maken of gebruik maken van het stoplichtsysteem. Het stoplicht bij de kapsalon laat zien of er plaats is. Groen betekent dat u van harte welkom bent, oranje betekent dat alleen de herenkapper beschikbaar is en rood betekent dat het drukker is dan verwacht. Wilt u zeker zijn van een plek, dan kunt u het beste van tevoren uw afspraak plannen. De knipsalon is gevestigd aan de Dokter Holtropstraat 157 in Ermelo en is er voor het hele gezin. U kunt contact opnemen via het telefoonnummer 0341-551733 of via info@knipsalon-vanwilligen.nl.

Wil je weten wat van Willigen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van Willigen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van Willigen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van Willigen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar van Willigen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van Willigen

Bezoekers bekeken ook