Vanneau Café

Vanneau Café is een Eetcafé gelegen aan Dokter van Dalelaan 9 in Ermelo.

Meer informatie over Vanneau Café in Ermelo

VANNEAU CAFE is een koffiebar die gespecialiseerd is in specialty coffee. Ze serveren een perfecte Flat White van hun medium roast uit Papua, maar ook gewoon een kopje koffie van hun dark roast. Alle lekkernijen bij de koffie worden zelf gemaakt, zoals chocolate chip cookies en arretjescake. Als je weinig tijd hebt, kun je ook je koffie to-go bestellen. Het café is gevestigd aan de Dokter van Dalelaan in Ermelo en is bereikbaar via telefoon en e-mail. De openingstijden zijn maandag tot vrijdag van 6.30 tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Wil je weten wat Vanneau Café verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vanneau Café of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vanneau Café? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vanneau Café het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Vanneau Café reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vanneau Café

Bezoekers bekeken ook