Verkleed &zo

Verkleed &zo is een Feestwinkel gelegen aan Dokter Holtropstraat 121 in Ermelo.

Meer informatie over Verkleed &zo in Ermelo

Verkleed & Zo is een feestwinkel in Ermelo die kostuums, verkleedkleding en feestartikelen verhuurt en verkoopt. Ze hebben een ruim assortiment aan verkleedkleren en feestartikelen. Voor Halloween bieden ze volop Grimas artikelen aan, zoals latex, derma wax en filmbloed. Ook hebben ze mooie lederhosen en dirndls voor het Oktoberfest. Op Oud-Groevenbeek kunnen mensen genieten van nostalgie. Vanaf morgen zijn ze weer open op hun vaste openingstijden en vanaf volgende week ook weer op zaterdag. De beer heeft een leuke dag gehad en is nu gewassen en klaar voor een nieuw avontuur. Op woensdag 21-6 sluiten ze om 12.30 uur, maar op donderdag zijn ze weer open vanaf 13.30 uur. Vanwege de 4-daagse sluiten ze morgenavond om 19.30 uur. Het adres van Verkleed & Zo is Dokter Holtropstraat 12, 1385 JH Ermelo.

Wil je weten wat Verkleed &zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkleed &zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkleed &zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkleed &zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Verkleed &zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkleed &zo

Bezoekers bekeken ook