Voetverzorgingspraktijk Elsbeth

Voetverzorgingspraktijk Elsbeth is een Nagelstudio gelegen aan Wulpstraat 6 in Ermelo.

Meer informatie over Voetverzorgingspraktijk Elsbeth in Ermelo

Welkom op de website van Voetverzorgingspraktijk Elsbeth. Elsbeth Boonen is een pedicure sinds juni 2001 en heeft daarna haar certificaten behaald voor de diabetische en reumatische voet. U kunt bij haar terecht voor een voetbehandeling, of het nu is om uw voeten goed te laten verzorgen of omdat u last heeft van likdoorns, ingegroeide teennagels, eelt of kloven. Haar doel is om u weer lachend, ontspannen en pijnvrij de praktijk uit te laten lopen. Daarnaast heeft ze ook een certificaat als manicure en biedt ze de mogelijkheid voor een spamanicure. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 12.30 uur, en andere tijden zijn mogelijk in overleg. U kunt contant betalen of pinnen. U kunt ook iemand verrassen met een cadeaubon van de pedicure. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Voetverzorgingspraktijk Elsbeth verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetverzorgingspraktijk Elsbeth of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetverzorgingspraktijk Elsbeth? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetverzorgingspraktijk Elsbeth het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Voetverzorgingspraktijk Elsbeth reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetverzorgingspraktijk Elsbeth

Bezoekers bekeken ook