Wereldwinkel Ermelo

Wereldwinkel Ermelo is een Winkel gelegen aan Stationsstraat 23 in Ermelo.

Meer informatie over Wereldwinkel Ermelo in Ermelo

Wereldwinkel Ermelo is een winkel die producten verkoopt om mensen in arme of ontwikkelingslanden te helpen. Hoe meer omzet ze maken, hoe meer mensen ze kunnen helpen. Ze zijn gericht op de continuïteit van hun projecten, zodat deze een zeker bestaan hebben. In hun winkel hebben ze een ruim assortiment fair trade producten, waaronder sieraden en sjaals. Tijdens de Fair Trade Week geven ze 10% korting op deze sjaals en sieraden. Naast deze producten verkopen ze ook beelden, mode, wonen & koken artikelen, geschenkpakketten, speelgoed en cadeaubonnen. Je kunt contact met ze opnemen via telefoon of e-mail en hun openingstijden zijn betrouwbaar en betrokken.

Wil je weten wat Wereldwinkel Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereldwinkel Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereldwinkel Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereldwinkel Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Wereldwinkel Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereldwinkel Ermelo

Bezoekers bekeken ook