Wijbe Bekkema

Wijbe Bekkema is een Kunstenaar gelegen aan Dokter Scheurerlaan 8 in Ermelo.

Meer informatie over Wijbe Bekkema in Ermelo

Deze website geeft informatie over de schilderpraktijken van Wijbe Bekkema. Hij is tot schilderen gekomen toen hij merkte dat er op het doek meer kan gebeuren dan wat hij zelf probeert te schilderen. Het schilderen is voor hem een inspiratiebron vanwege de wonderlijke, veelzeggende en emotionele reactie die het doek kan geven. Op de website is een willekeurige selectie van zijn portfolio te vinden en het laatste bericht gaat over een kruising tussen Vincent van Gogh en Karel Appel in Ermelo. Voor contactinformatie is er een adres, telefoonnummer en e-mailadres beschikbaar. Er wordt ook vermeld dat er mogelijkheden zijn voor tijdelijke exposities in kerken of bedrijven.

Wil je weten wat Wijbe Bekkema verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wijbe Bekkema of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wijbe Bekkema? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijbe Bekkema het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Wijbe Bekkema reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wijbe Bekkema

Bezoekers bekeken ook