Wisse Installaties

Wisse Installaties is een Loodgieter gelegen aan Dirk Staalweg 80 in Ermelo.

Meer informatie over Wisse Installaties in Ermelo

Wisse Installaties is een bedrijf gespecialiseerd in installatietechniek in Zeewolde en omgeving. Ze bieden een breed scala aan installatiewerkzaamheden, waaronder het aanleggen van CV-installaties, het verduurzamen van woningen en panden, en onderhoud aan cv-ketels en klimaatsystemen. Ze werken zowel aan grote projecten in de utiliteit als aan kleinere klussen voor particuliere klanten. Daarnaast zijn ze ook beschikbaar voor spoedklussen bij calamiteiten zoals lekkages, kapotte cv-ketels of problemen met leidingwerk. Het bedrijf levert maatwerk en zorgt altijd voor een passende oplossing in combinatie met heldere communicatie. Voor vragen kunnen klanten het contactformulier invullen en ze ontvangen zo snel mogelijk aanvullende informatie. Wisse Installaties biedt ook onderhoudscontracten aan om hoge kosten door schade te voorkomen. Het onderhoud wordt elke 18 maanden gedaan en klanten ontvangen een herinnering om tijdig een afspraak te maken. Mocht er binnen die periode iets aan de hand zijn met de ketel, kunnen klanten altijd contact opnemen en in sommige gevallen valt de reparatie onder de garantie. De vaste kosten voor het onderhoud bedragen €110,00 exclusief btw, inclusief onderhoudset, voorrijkosten en arbeidsuren. Klanten kunnen zich inschrijven voor het onderhoud door het formulier in te vullen en na inschrijving neemt het bedrijf contact op voor het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Wisse Installaties verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wisse Installaties of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wisse Installaties? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wisse Installaties het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Wisse Installaties reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wisse Installaties

Bezoekers bekeken ook