Xansa

Xansa is een Schoonheidssalon gelegen aan Arianehof in Ermelo.

Meer informatie over Xansa in Ermelo

XANSA beauty salon & brow bar is de plek waar huidverzorging, mooie wenkbrauwen, persoonlijke aandacht en ontspanning centraal staan. De salon wordt gerund door Alexandra van Huigenbos, een ervaren schoonheidsspecialiste met 18 jaar ervaring. Naast haar diploma schoonheidsverzorging volgt ze regelmatig trainingen en cursussen om up-to-date te blijven met de nieuwste technieken, zoals hennabrows en wimperlifting. Bij Xansa kunt u genieten van verschillende behandelingen, waarbij u ook kunt kiezen voor een combinatie van gezichtsbehandelingen en massages. De producten die in de salon worden gebruikt zijn hypoallergeen, vrij van allergenen en minerale oliën, en geschikt voor mensen met een glutenallergie. Als u behoefte heeft aan ontspanning, maar niet de tijd heeft om een hele dag naar de sauna te gaan, kunt u een verwenarrangement boeken bij Xansa. Hier kunt u genieten van alle aandacht en rust, waardoor u even kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Voor contactinformatie kunt u terecht op de website van Xansa. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Xansa.

Wil je weten wat Xansa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xansa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xansa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xansa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Xansa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xansa

Bezoekers bekeken ook