Yoga Centrum Ermelo

Yoga Centrum Ermelo is een Yogastudio gelegen aan Hulstlaan 19 in Ermelo.

Meer informatie over Yoga Centrum Ermelo in Ermelo

In 1975 begon Nelleke Sparling met het geven van yogalessen in een kleine ruimte, wat destijds nog vrij onbekend was op de Veluwe. In 1980 opende het nieuwe Yoga Centrum Ermelo met de hulp van de burgemeester en een arts. Het centrum werd later uitgebreid met een theesalon. Gastdocenten noemen het centrum een van de mooiste yogacentra op kleinschalig gebied in Nederland. Yoga is geen religie of prestatiegerichte gymnastiek, maar een methode om het lichaam en de geest soepel te houden. Het woord "yoga" komt uit het Sanskriet en betekent "samenvoegen" of "de aandacht concentreren". Hatha Yoga richt zich op ademhaling en het fysieke lichaam. Yoga is een tijdloze wetenschap die zich bezighoudt met het welzijn van de mens als geheel. Door yoga kunnen we bewust worden van ons denken en handelen en innerlijke rust creëren. Yoga is een ontdekkingsreis waarin we waarheidslievendheid, schoonheid en goedheid toelaten. Het Ermelo Yoga Centrum biedt een rustige en professionele oefenruimte, een sfeervolle theesalon, uitzicht op de tuin, parkeergelegenheid en is aangesloten bij verschillende yogaverenigingen.

Wil je weten wat Yoga Centrum Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Centrum Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Centrum Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Centrum Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Yoga Centrum Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Centrum Ermelo

Bezoekers bekeken ook