ZEW Ermelo

ZEW Ermelo is een Zwemvereniging gelegen aan Herderlaan 51 in Ermelo.

Meer informatie over ZEW Ermelo in Ermelo

Zwemvereniging ZEW Ermelo biedt verschillende zwemsporten aan voor bijna alle leeftijden. De vier afdelingen zijn recreatief zwemmen, trimzwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen. Waterpolo is een teamsport geschikt voor verschillende niveaus, waarbij trainingen en wedstrijden worden aangeboden. Synchroonzwemmen is een bijzondere teamsport waar lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen vereist zijn. Er wordt getraind op verschillende muziekstijlen en er worden ook wedstrijden gezwommen. Recreatief zwemmen richt zich op het verbeteren van zwemslagen en conditie, waarbij leden tussen de 7 en 18 jaar moeten beschikken over minimaal een B-diploma. Trimzwemmen is bedoeld voor een oudere doelgroep, vanaf 40 jaar, en biedt verschillende activiteiten zoals banen zwemmen en waterspelen. Er is ook tijd gereserveerd voor sauna of jacuzzi bezoek. Als je geïnteresseerd bent in een van deze sporten, kun je altijd een training bijwonen om te kijken of het iets voor jou is. ZEW is een gezellige club en verwelkomt graag nieuwe leden. De zwemvereniging is gevestigd in zwembad Calluna in Ermelo. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via info@zew-ermelo.nl.

Wil je weten wat ZEW Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZEW Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZEW Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZEW Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar ZEW Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZEW Ermelo

Bezoekers bekeken ook