Bierbrouwerij De Uddelaer

Bierbrouwerij De Uddelaer is een Brouwerijcafé gelegen aan Staverdenseweg 283 A in Ermelo.

Meer informatie over Bierbrouwerij De Uddelaer in Ermelo

De voormalige hockeykampioen Jacques Brinkman had vroeger een hekel aan bier, maar nu heeft hij zijn eigen brouwerij waar hij bokbier maakt. Brouwerij De Uddelaer is een plek voor bierliefhebbers en biedt rondleidingen en proeverijen aan. De brouwerij is gevestigd in het Koetshuis van Kasteel Staverden en vormt een mooie combinatie met de rijke historie van het kasteel. Op de website van de brouwerij staat dat er cookies worden gebruikt en dat je door gebruik te maken van de website akkoord gaat met het gebruik hiervan. Er zijn gewijzigde openingstijden en proeverijen kunnen momenteel niet gereserveerd worden. Het is belangrijk om te weten dat de website alleen bezocht mag worden door personen van 18 jaar of ouder.

Wil je weten wat Bierbrouwerij De Uddelaer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bierbrouwerij De Uddelaer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bierbrouwerij De Uddelaer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bierbrouwerij De Uddelaer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Bierbrouwerij De Uddelaer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bierbrouwerij De Uddelaer

Bezoekers bekeken ook