Speciaalbier café de Hazeburg

Speciaalbier café de Hazeburg is een Brouwerijcafé gelegen aan Putterweg 43 in Ermelo.

Meer informatie over Speciaalbier café de Hazeburg in Ermelo

Speciaalbier café de Hazeburg is een gezellig bruin bier café waar men onder het genot van een drankje en een hapje kan ontspannen. Het café heeft 23 verschillende bieren van de tap, waaronder 5 bieren uit hun eigen brouwerij, en meer dan 3000 verschillende bieren op fles. Dit maakt het café het grootste biercafé van Nederland. Via tablets in het café en op je mobiele telefoon kun je de hele bierkaart bekijken en zelf een gewenst bier selecteren. Het bier wordt dan in de winkel gevonden, in een metalen mandje geplaatst en gekoeld in de biertunnel, en vervolgens naar het café getransporteerd. Naast bierliefhebbers zijn ook niet-bierliefhebbers welkom voor een kop koffie, een wijntje of fris. Het café heeft ook een terras waar honden ook welkom zijn. Reserveren is mogelijk, maar op vrijdagen en zaterdagen worden er beperkt reserveringen aangenomen omdat het café geen inzicht heeft in hoelang de gasten blijven. Het café is te bereiken op 0341-564745.

Wil je weten wat Speciaalbier café de Hazeburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Speciaalbier café de Hazeburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Speciaalbier café de Hazeburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speciaalbier café de Hazeburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Speciaalbier café de Hazeburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Speciaalbier café de Hazeburg

Bezoekers bekeken ook